Συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές μας για την εξαιρετική τους προσπάθεια και την αφοσίωσή τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Δεν είναι μόνο οι βαθμοί που μετράνε, αλλά και η διαδρομή που διανύσαμε μαζί, η σκληρή δουλειά και η επιμονή σας! Μερικοί μαθητές μας μοιράζονται την εμπειρία τους για την χρόνια που πέρασε!

Ηλιάνα Παπαθεοδωράκη – 18.600 μόρια

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ανακουφισμένη με το αποτέλεσμα. Δίνοντας δεύτερη φορά Πανελλαδικές, αισθάνομαι δικαιωμένη που ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Είναι σημαντικό να επιμένουμε και να μην εγκαταλείπουμε τους στόχους μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και τις φίλες μου για τη στήριξή τους κατά τη διάρκεια αυτής της απαιτητικής χρονιάς».

Νίκος Πολωνιατάκης – 18.380 μόρια

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, Κατερίνα Δέμπελη, Κυριάκο Κυριακούλη, Σταύρο Πρωτογεράκη, Φαίη Σίνη, Βλάση Τσίννα καθώς και τους υπόλοιπους καθηγητές του σχολείου μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου, που με στήριξαν σε αυτή την απαιτητική χρονιά και με βοήθησαν να επιτύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα ήθελα να ευχηθώ, επίσης, στους συμμαθητές μου, καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη στη ζωή τους».

Κοσμάς Παπαγεωργίου – 18.760 μόρια

«Ήταν τρία πολύ δύσκολα χρόνια, γεμάτα εμπειρίες και πολλή μελέτη. Ευχαριστώ όλους τους συνοδοιπόρους μου σε αυτή τη διαδρομή, καθηγητές, γονείς, συμμαθητές. Δίνοντας δεύτερη χρόνια, συνειδητοποίησα ότι η επιτυχία είναι προδιαγεγραμμένος δρόμος, όταν έχεις αρωγούς την επιμονή και τη σκληρή δουλειά».

Σοφία Χριστοδούλου – 16.740 μόρια

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σχολείο, τους γονείς μου και όλους όσοι με στήριξαν και ήταν δίπλα μου σε αυτήν τη δοκιμασία. Εύχομαι σε όλους καλή σταδιοδρομία».

Παρασκευή Χατζή – 14.180 μόρια

«Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένη για την ανταμοιβή των κόπων μου και ανυπομονώ για το νέο κεφάλαιο που πλέον ανοίγεται μπροστά μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, εκτός από την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου που ήταν πάντα εκεί, πρόθυμοι να βοηθήσουν με κάθε τρόπο να ξεπεράσουμε κάθε μας εμπόδιο».

Βανέσσα Φίλη – 14.640 μόρια

«Ευχαριστώ το σχολείο μου, τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου που με στήριξαν σε αυτό το δύσκολο ταξίδι και κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου. Καλή σταδιοδρομία σε όλους»!

Κατερίνα Παπαγρηγορίου – 15.395 μόρια

«Ένας κύκλος της ζωής μου τελείωσε… Οι Πανελλαδικές είναι μία δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία αλλά μετά τις ατέλειωτες ώρες μαθημάτων και διαβάσματος, κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι με βοήθησαν και ήταν δίπλα μου σε αυτή την πολύ δύσκολη διαδρομή, τους καθηγητές μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου! Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους να αποτυπωθεί η προσπάθειά τους στο επιθυμητό αποτέλεσμα»!

Νίκος Μπουτσιούκης – 15.920 μόρια

«Μετά από 12 χρόνια στο σχολείο, φτάσαμε στο τέλος αυτού του ταξιδιού, το οποίο ελπίζω να έχει αίσιο τέλος για όλους τους συμμαθητές μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές και τους γονείς μου, που στάθηκαν δίπλα μου όλον αυτόν τον καιρό».

Μανώλης Πάππου – 15.860 μόρια

«Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τους καθηγητές μου για όλη τη στήριξη και το κουράγιο που μου έδωσαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς»!

Νικολέτα Πάππου 

«Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, ανακοινώνω την επιτυχία μου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, πετυχαίνοντας τους στόχους μου. Ευχαριστώ θερμά την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και φυσικά το σχολείο μου, το «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», όπου, στην κυριολεξία “μεγάλωσα”».

Πηγή: Πώς έγραψαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις οι υποψήφιοι/-ες από τα σχολεία της Ρόδου | Η ΡΟΔΙΑΚΗ (rodiaki.gr)