Η καθιερωμένη πλέον μουσική εκδήλωση του «ΡΟΔΙΩΝ Ωδείον» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:30.

 

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τους σπουδαστές των μουσικών τμημάτων του «ΡΟΔΙΩΝ ωδείον», οι οποίοι θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο ρεπερτόριο με έργα κλασικών και σύγχρονων δημιουργών.

Η ομάδα καθηγητών του «ΡΟΔΙΩΝ ωδείον» με διευθυντή τον κ. Γιώργο Ξανθόπουλο, προετοίμασαν τους σπουδαστές στο πιάνο, την κιθάρα, το βιολί, το βιολοντσέλο, τη φλογέρα, το φλάουτο, τα ντραμς, τη μαρίμπα, το μπουζούκι και το τραγούδι.

Εξίσου σημαντική θεωρείται και η παρουσία των μικρών μαθητών από το τμήμα Μουσικής Αγωγής για νήπια & γονείς (2-4 ετών).

Η ομάδα των καθηγητών αποτελείται από τους: Άντζελα Σπανού, Πηνελόπη Καλαφατά, Μαίρη Κώτη, Ντίνα Καβουριάδου, Σεβαστή Χρυσοχού (πιάνο), Τάσος Αναστασιάδης, Enkeleida Tahiraj (βιολί),  Ιωάννα Καζαντζίδη (βιολοντσέλο) Νεκτάριος Αυγενικός, Μαρία Καμπάνη, Γιάννης Χατζής (κιθάρα & σύνολο κιθάρας), Ανθούλα Κολιάδη-Τηλιακού (μουσική προπαιδεία), Μαίρη Πρωτόπαπα (φωνητική), Μαρία Σδρέγα (χορωδία «Αρίων») Βασίλης Καραμαλής (μπουζούκι) και Γιώργος Ξανθόπουλος (φλάουτο, κρουστά).

Είσοδος Ελεύθερη