Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Συστηματικού Ερυθηματώδους Λύκου, ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «Θάλεια», οι εκδόσεις «Lebee» και τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», πραγματοποιούν μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Ειδικότερα, την Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024 στις 12:00 στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του πρώτου παραμυθιού της κ. Θάλειας Γεωργά «Κράτα με να σε κρατώ».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η συγγραφέας του βιβλίου κ. Θάλεια Γεωργά, ο κ. Ιωάννης Υψηλάντης, Ιατρός Ηπατολόγος, και ο κ. Κυριάκος Κυριακούλης, Γενικός Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Το κλείσιμο της παρουσίασης θα κάνει η  κ. Ελένη Κανδυλάκη, Ψυχολόγος Msc., Διευθύντρια του Διεπιστημονικού Κέντρου Συμβουλευτικής «Ροδίων ανάδρασις».

Ακολουθούν λίγα λόγια για το βιβλίο από τη συγγραφέα.

«Το βιβλίο «Κράτα με να σε κρατώ» είναι ένα παραμύθι, μια αλλιώτικη ιστορία για μικρούς και μεγάλους.  Η συγγραφή του ξεκίνησε για να απαντήσω στα πώς και στα γιατί των μικρών μου τότε εγγονιών, της Θαλείτσας και του Μανωλάκη μου… Τι είναι το αυτοάνοσο νόσημα… και πώς κατάφερα να κάνω «φίλο» μου έναν λύκο… Για την ολοκλήρωση αυτού του παραμυθιού, ευχαριστώ από καρδιάς, τη γλυκύτατη Κάτια Παλάσκα, εικονογράφο, που έδωσε χρώμα στο παραμύθι μου… Συντροφιά με τις ζωγραφιές της αγαπημένης μου εγγονής Θάλειας και της μικρής μου Πένυς. Τέλος, ευχαριστώ τον «φίλο» μου τον λύκο, γιατί χωρίς αυτόν, δεν θα έβρισκα τον δρόμο μου, δεν θα γνώριζα τον εαυτό μου… τις αντοχές μου και τους φίλους μου. Δεν θα έφτανα έως το σήμερα!

Η κ. Θάλεια Γεωργά έχει γράψει ακόμη τρία βιβλία: «Ο φίλος μου και εγώ, η «Τζιτζικλού» και το «Μπλε Σεβρολέτ».

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό της Ρόδου. Σας περιμένουμε.