Με χαρά θα παρακολουθήσουμε το Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020, στις 10.00 π.μ. στη δημόσια τηλεόραση ΕΡΤ3, την Τελετή Βράβευσης του μαθητικού διαγωνισμού «Κάν’ το ν’ ακουστεί 2020». Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου μας «Μαγικά μολύβια» και «Άγγελοι των κοχυλιών» πήραν βραβείο για το τραγούδι τους «Για μια πράσινη Γη».

 

Μία σημαντική διάκριση για άλλη μία φορά του νηπιαγωγείου «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», το οποίο βρέθηκε στα δύο πρώτα βραβεία, χωρίς σειρά κατάταξης. Η δημιουργικότητα και η ευαισθησία των εκπαιδευτικών και των παιδιών επιβραβεύτηκε στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Το Μαθητικό Διαδικτυακό Ραδιόφωνο European School Radio (http://esradio.mysch.gr) είναι μια πρωτότυπη δράση, η οποία εντάσσεται σε μια ευρύτερη εκπαιδευτική φιλοσοφία και θέλει τον μαθητή να βλέπει το σχολείο ως χώρο δημιουργίας και έκφρασης.

Το Μαθητικό Διαδικτυακό Ραδιόφωνο προβάλλει τις ιδέες, τις δημιουργίες, τις ανησυχίες της μαθητικής κοινότητας, όλων των βαθμίδων και τις επικοινωνεί με το σήμερα. Η εμπλοκή των μαθητών και μαθητριών εκτείνεται σε όλα τα στάδια ανάπτυξης του ραδιοφώνου, καθώς αυτοί συμμετέχουν σε ομάδες είτε τεχνικής υποστήριξης είτε παραγωγής εκπομπών. Φέτος το θέμα ήταν: «Εκπέμπουμε σήμα κινδύνου, αγκαλιάζουμε τη Γη».

Βίντεο

 

 

Φωτογραφίες