Θεατρικές Παραστάσεις – Γιορτινές Μελωδίες & Χορογραφίες-

 Χριστουγεννιάτικο BAZAAR

 

 

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, το σχολείο ντύνεται με τα γιορτινά του… Μαθήτριες, μαθητές  και εκπαιδευτικοί σάς υποδέχονται σε ένα ζεστό εορταστικό κλίμα, στον χώρο του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις», από νωρίς το απόγευμα!

Ένα γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα περιμένει τους επισκέπτες:

 16:00

«Το φιλί και ο δράκος» Θεατρική παράσταση Νηπιαγωγείου. Σενάριο: Βούλα Μαράντου

Σε αυτή τη χριστουγεννιάτικη περιπέτεια ιππότες και πριγκίπισσες προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο του θυμωμένου δράκου. Οι ιππότες του Κόκκινου βασιλείου έχουν μοναδικό σκοπό τους να διώξουν τον θυμωμένο δράκο από το δάσος τους. Το δάσος αντηχεί από τα χτυπήματα των σπαθιών και τα ουρλιαχτά του δράκου! Οι πριγκίπισσες του Γαλάζιου Βασιλείου παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους! Θέλουν να λύσουν το μυστήριο του θυμωμένου δράκου! Η συνεργασία μεταξύ τους είναι απαραίτητη. Υπάρχουν ερωτήματα που χρειάζεται να απαντηθούν: «Ποιος τον έχει θυμώσει;», «Γεννιέται κάποιος, κακός;», «Σε ποιον θα άρεσε η τόση μοναξιά;». Με όλες αυτές τις ερωτήσεις, ξεκινούν το ταξίδι που θα τους οδηγήσει στον «Φίλα ξανά και ξανά δρακούλη», τον δράκο που γεμίζει τη γη με φιλιά κι από εκεί μαζί του, θα βρεθούν στη Βηθλεέμ, την ώρα που γεννιέται το ένα και μοναδικό φιλί. Το φιλί που έχει χάσει ο θυμωμένος δράκος! Το φιλί της αγάπης άνευ όρων!

Τη συνέχεια της ιστορίας μας, θα παρακολουθήσετε επί σκηνής.

 

18:00

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και χορογραφίες από την καλοκουρδισμένη ορχήστρα, τη συγχρονισμένη χορωδία και τα ευφάνταστα χορευτικά τμήματα του σχολείου μας.

 

19:00

«Τα αληθινά δώρα του Αϊ Βασίλη» της Στέλλας Μιχαηλίδου, σε διασκευή – σκηνοθεσία Μυρσίνης Λενούδια. Μια Χριστουγεννιάτικη Παράσταση της Α’ και Β’ Δημοτικού.

Παραμονές Χριστουγέννων και στη χώρα του Αϊ Βασίλη τίποτα δε βρίσκεται στη θέση του! Γκρινιάζει ο Γκρινιάρης, γκρινιάζει διαρκώς, παιχνίδια γνώσεων ρωτούν «γιατί πότε και πώς;» Φώτα αναβοσβήνουν, μπάλες χοροπηδούν, λούτρινα αρκουδάκια τρέχουν να κρυφτούν! Γι’ αυτή την αναστάτωση, γι’ αυτή τη φασαρία ποιος είναι ο λόγος άραγε; Ποια είναι η αιτία; Μια διαφορετική ιστορία για τον Άγιο Βασίλη και τα αληθινά του δώρα.

 

16:00 – 21:00

Χριστουγεννιάτικο bazaar με ευφάνταστες κατασκευές από τις μαθήτριες και τους μαθητές όλων των τάξεων. Η δημιουργική έκφραση και η καλλιτεχνική φύση αναλαμβάνουν δράση, γεννώντας εξαιρετικές χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Σας προσκαλούμε να θαυμάσετε τις φετινές δημιουργίες, οι οποίες συστήνονται για δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο θεσμός του πιο χαρούμενου γιορτινού πανηγυριού αποτελεί το σήμα κατατεθέν της σταδιακής παύσης των μαθημάτων και της έναρξης των διακοπών.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στον σύλλογο  «Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α.».

Είσοδος Ελεύθερη.

Χορηγοί επικοινωνίας: Ραδιόφωνο Λυχνάρι, RodosEvents.gr, Rodosreport.gr. Dimokratiki.gr, Rodiaki.gr, Iporta.gr, lotosinfo.