Διάκριση μαθητή των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» στους Διαγωνισμούς Μαθηματικών «Εύδημος» και «Ίππαρχος»
Ο μαθητής της Α’ Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων μας, Στέφανος Πουλάκης-Στεφανίδης, απέσπασε το 3ο βραβείο.
Διαβάστε περισσότερα30 Μαρ, 2018 | Γυμνάσιο, ΡΟΔΙΩΝ Παιδεία
Ο μαθητής της Α’ Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων μας, Στέφανος Πουλάκης-Στεφανίδης, απέσπασε το 3ο βραβείο.
Διαβάστε περισσότερα30 Μαρ, 2018 | Γυμνάσιο, Λύκειο, ΡΟΔΙΩΝ Παιδεία
Την Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της επετείου της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.
Διαβάστε περισσότερα30 Μαρ, 2018 | ΡΟΔΙΩΝ Μάθησις
Η κατάρτιση των εργοδοτών και εργαζομένων των επιχειρήσεων τροφίμων είναι υποχρεωτική και αποσκοπεί στη διασφάλιση της ποιότητας προϊόντων και στην προστασία του καταναλωτή.
Διαβάστε περισσότερα30 Μαρ, 2018 | Δημοτικό, ΡΟΔΙΩΝ Παιδεία
Τα τμήματα της Γ’ και Δ’ τάξης του Δημοτικού επισκέφθηκαν το χωριό Παστίδα για να γνωρίσουν τα τοπικά πασχαλινά έθιμα.
Διαβάστε περισσότερα29 Μαρ, 2018 | Δημοτικό, ΡΟΔΙΩΝ Παιδεία
Οι μαθητές της Α’ και Β’ Δημοτικού, στο πλαίσιο της γνωριμίας με τα πασχαλινά έθιμα και τις παραδόσεις, έβαψαν τα δικά τους αυγά με τρόπο εναλλακτικό.
Διαβάστε περισσότερα29 Μαρ, 2018 | Δημοτικό, ΡΟΔΙΩΝ Παιδεία
Μία σχολική μέρα γεμάτη παιχνίδι και εκπλήξεις είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μαθήτριες και οι μαθητές της Α’ και Β’ τάξης του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων μας.
Διαβάστε περισσότερα29 Μαρ, 2018 | Δημοτικό, ΡΟΔΙΩΝ Παιδεία
Ο συγγραφέας Σπύρος Γιαννακόπουλος συνάντησε και συνομίλησε με τους μαθητές της Γ’ και Δ’ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων μας στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου.
Διαβάστε περισσότερα29 Μαρ, 2018 | Δημοτικό, ΡΟΔΙΩΝ Παιδεία
Η Γ’ Δημοτικού επισκέφθηκε το αεροδρόμιο Ρόδου «Διαγόρας», για να ξεναγηθεί στον χώρο και να γνωρίσει τις διαδικασίες και τα μηχανήματα του πύργου ελέγχου.
Διαβάστε περισσότερα29 Μαρ, 2018 | Δημοτικό, ΡΟΔΙΩΝ Παιδεία
Η Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων μας, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Ρόδου.
Διαβάστε περισσότερα27 Μαρ, 2018 | ΡΟΔΙΩΝ Άθλησις
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Τουρνουά μίνι βόλεϊ που διοργανώθηκε από το “ΡΟΔΙΩΝ άθλησις” σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου.
Διαβάστε περισσότεραΤην Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η ενημέρωση για την πρώτη ομάδα γονέων, οι οποίοι θα ενημερωθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα για τις σχετικές λεπτομέρειες.
Την Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2023, οι μαθήτριες και οι μαθητές της Δ’ Δημοτικού θα επισκεφτούν το Πάρκο Ροδινιού στο πλαίσιο του μαθήματος της Γλώσσας με αφορμή τις ενότητες «Ρώτα το νερό τι τρέχει» και «Εμένα με νοιάζει».
Στόχοι είναι οι μαθήτριες και οι μαθητές:
– Να αντιληφθούν την αξία του νερού στη φύση και στους ανθρώπους.
– Να σκεφτούν τρόπους προστασίας του νερού και του περιβάλλοντος και να αντιληφθούν τη συνάφεια της ανακύκλωσης με τη φύση και το νερό.
– Να είναι σε θέση να μπορούν να περιγράψουν το τοπίο αρχικά με τις αισθήσεις τους και έπειτα γραπτά.
Την Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η ενημέρωση για τη δεύτερη ομάδα γονέων, οι οποίοι θα ενημερωθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα για τις σχετικές λεπτομέρειες.
«Ας ανταμώσουμε λοιπόν, αφού δεν γίνεται αλλιώς, σε ένα ποίημα, σε έναν στίχο, έστω και σε μία λέξη».
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου «Παιχνίδι Λέξεων» της συγγραφέως Γιώτας Παρισίδη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 στις 19:00 στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».
Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Παιδικού Σταθμού θα επισκεφθούν το πάρκο του Ροδινιού την Τετάρτη 7 και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου. Στόχος της επίσκεψης είναι η παρατήρηση της φύσης και των αλλαγών της την εποχή του φθινοπώρου.