Στο πλαίσιο της ενότητας «Συνδυασμός ποτού με φαγητό», ο Όμιλος Μαγειρικής των Εκπαιδευτηρίων μας επισκέφτηκε το εργοστάσιο ζυθοποιίας Ζύθος ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ Α.Β.Ε.Ε.
Υπεύθυνες του Ομίλου: Γιούλα Ρούσσου & Άννα Βαλσάμου, Καθηγήτριες
Στο πλαίσιο της ενότητας «Συνδυασμός ποτού με φαγητό», ο Όμιλος Μαγειρικής των Εκπαιδευτηρίων μας επισκέφτηκε το εργοστάσιο ζυθοποιίας Ζύθος ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ Α.Β.Ε.Ε., όπου οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου και να ενημερωθούν σχετικά με την παραγωγή, την επεξεργασία και τη διαδικασία εμφιάλωσης της μπύρας από τα ειδικά μηχανήματα. Αναφορά βέβαια έγινε και για τα αναψυκτικά του ίδιου εργοστασίου, όπου οι μαθητές έμαθαν πολλά και ενδιαφέροντα καινούργια πράγματα.
Έχοντας πλέον τις γνώσεις, θα επιχειρήσουμε να φτιάξουμε με τη βοήθεια του σεφ του εστιατορίου μας «RestPoint», κ. Αντώνη Γαλανού, ένα φαγητό χρησιμοποιώντας την μπύρα ως ένα από τα υλικά.
Ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία την κυρία Παπανδρέου και τον κύριο Μεσαναγρενό.
Φωτογραφίες