Οι μαθητές του Βιοκήπου συνεργάστηκαν με τους μαθητές του ομίλου Μαγειρικής και διδάχτηκαν τη μέθοδο παρασκευής για τις παστές ελιές.
Επιμέλεια: Νίκος Αντωνούρης, Καθηγητής – Υπεύθυνος του ομίλου «Βιόκηπος»
Άννα Βαλσάμου, Καθηγήτρια – Υπεύθυνη του ομίλου Μαγειρικής
Παναγιώτης Παππάς, Καθηγητής – Υπεύθυνος του ομίλου «Βιόκηπος»
Γιούλα Ρούσσου, Καθηγήτρια – Υπεύθυνη του ομίλου Μαγειρικής
Τηρώντας τις παραδόσεις του τόπου μας, οι μαθητές του Βιοκήπου συνέλεξαν με επιμέλεια τους καρπούς από τα ελαιόδεντρα του σχολείου μας και τα παρέδωσαν στο Restpoint. Εκεί, τη σκυτάλη παρέλαβε ο όμιλος Μαγειρικής, όπου με την καθοδήγηση των εμπειρότερων, οι μαθητές διδάχτηκαν τη μέθοδο παρασκευής για τις παστές ελιές.
Με ομαδικό πνεύμα και αλληλεγγύη, οι μαθητές των δύο ομίλων συνεργάστηκαν άψογα, τηρώντας παράλληλα τις παραδόσεις του τόπου μας.
Φωτογραφίες