Στο πλαίσιο της Ζώνης Εναλλακτικής Εκπαίδευσης, ο Όμιλος Μαγειρικής υποδέχθηκε τη διαιτολόγο-διατροφολόγο, κυρία Μαρία Γιούργου-Αντώνογλου, η οποία μίλησε στους μαθητές για την υγιεινή διατροφή.
Επιμέλεια: Άννα Βαλσάμου & Γιούλα Ρούσσου, καθηγήτριες-υπεύθυνες Ομίλου
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Οκτωβρίου, προσκαλέσαμε στον Όμιλο Μαγειρικής τη γνωστή διαιτολόγο-διατροφολόγο, κυρία Μαρία Γιούργου-Αντώνογλου. Οι μαθητές μας συζήτησαν μαζί της για τη σημασία της διατροφής στην υγεία του ανθρώπου καθώς και για τα μυστικά της σωστής διατροφής.
Κατά την ομιλία της στον χώρο του RestPoint των Εκπαιδευτηρίων μας, η κυρία Γιούργου επικεντρώθηκε στη σημασία των φρούτων και των λαχανικών στη διατροφή μας, αλλά και στους κινδύνους που μπορεί να κρύβουν τα ζωικής προέλευσης προϊόντα. Στο τέλος, έφτιαξε μαζί με τα παιδιά υγιεινούς χυμούς, γεμάτους βιταμίνες για δύναμη και ενέργεια.
Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Γιούργου για την επίσκεψή της στα Εκπαιδευτήριά μας καθώς και για την ενδιαφέρουσα παρέμβασή της.
Φωτογραφίες