Πρόγραμμα 27ης Οκτωβρίου 2020

Προσχολική-Νηπιαγωγείο:

Οι εορταστικές δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του σχολείου. Οι μικροί μας μαθητές θα έρθουν κανονικά το πρωί στο σχολείο, ενώ πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 12:30.

Υπάρχει δυνατότητα παραμονής και απασχόλησης των παιδιών μέχρι τις 13:30. Τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου θα αποσταλεί στους γονείς ηλεκτρονική φόρμα για να επιλέξουν ή όχι τη δυνατότητα αυτή.

Δημοτικό:

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά και θα είναι ένα αφιέρωμα στην Παιδεία και στην Πατρίδα μας. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 12:30.

Τα προγράμματα δραστηριοτήτων δεν θα πραγματοποιηθούν, εκτός της «μελέτης» 15:30-18:30 που θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Γυμνάσιο-Λύκειο:

Το πρόγραμμα του Γυμνασίου – Λυκείου θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται στις 12:30 και οι μαθητές θα το βρουν αναρτημένο στο ημερολόγιο της ψηφιακής πλατφόρμας που χρησιμοποιούν τα Εκπαιδευτήριά μας. Η παρακολούθηση του προγράμματος είναι υποχρεωτική και οι απουσίες καταχωρίζονται κανονικά.

Το φροντιστηριακό πρόγραμμα των Εκπαιδευτικών Κέντρων «ΡΟΔΙΩΝ μάθησις» για τους μαθητές του σχολείου μας πραγματοποιείται διαδικτυακά στις προβλεπόμενες ώρες.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της συγκεκριμένης ημέρας που αφορά όλες τις βαθμίδες του σχολείου μας μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.