νέα ιδέα του Ομίλου Νεανικής Επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με τον Όμιλο Ρομποτικής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» είναι γεγονός!

Η νέα εφαρμογή με ενεργειακά αυτόνομους σένσορες που χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια για να προσφέρει στους οδηγούς της Ρόδου μια γρήγορη και εύκολη λύση στην εύρεση θέσης στάθμευσης με τη χρήση ενός smartphone. Η εταιρία θα έχει την πολύτιμη αρωγή του χώρου στάθμευσης “FastCarPark” του «Αεροδρομίου Διαγόρας Ρόδου»,  που θα αξιοποιήσει την ιδέα και θα την εφαρμόσει για τη διευκόλυνση των συμπολιτών μας.

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί με την τεχνολογία “Lora”, με την οποία oι αισθητήρες ανιχνεύουν την απουσία και την παρουσία οχημάτων σε πραγματικό χρόνο και δίνουν την πληροφορία στον χρήστη μέσω ενός smartphone. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός διαθέτει ηλιακά πάνελ και δεν απαιτεί εξωτερική καλωδίωση. Η ενσωμάτωση στατιστικού λογισμικού προσφέρει λύσεις για την κυκλοφοριακή συμφόρηση και τη συμφόρηση στάθμευσης. Επιπλέον, οι αισθητήρες διαθέτουν χαμηλό λειτουργικό κόστος, επειδή μπορούν να γίνουν διάφορες δοκιμές συντήρησης εξ αποστάσεως.

Η ενσωματωμένη τεχνολογία “Lora” των αισθητήρων κρυπτογραφεί όλες τις επικοινωνίες, ενισχύοντας την άμυνά τους απέναντι στους χάκερ.

Κάθε αισθητήρας είναι ικανός να διαχειρίζεται εκατομμύρια μηνύματα την ημέρα, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και αξιοπιστία.

 

Εφόσον σας ενδιαφέρει μία συνεργασία μαζί μας, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

https://forms.office.com/e/tVD785GRXa

 

Κάντε μας follow:

Wannapark (@_wannapark) • Instagram photos and videos

 

Υποστηρίξτε την ιδέα του Ομίλου Νεανικής Επιχειρηματικότητας για το “Public Choice Award”, που διοργανώνεται από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ), ψηφίζοντας τη διαφήμισή τους στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://jagreece.org/promovoting/vote-2023/

 

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας: 

FastCarPark, Pathos Property Management, Boats Advisor, Giannoulis Optics, Kariba Travel, Mirror- Mirror, Ταβέρνα Μανώλης Greek & Grill, RedRoses, Radical Light Project, Giannoulis Optics, ΡΟΔΙΩΝ Ανάδρασις, Ice & Bubble Factory, ΡΟΔΙΩΝ Ωδείον, ΡΟΔΙΩΝ Άθλησις, ΡΟΔΙΩΝ Μάθησις, RPrhodesprivate Yachting, Μαρμαρετεχνική.