Στο Διεθνές Συνέδριο ICICTE 2022 (International Conference on Information Communication Technologies in Education), η κ. Μαράντου και η κ. Μαστρομιχάλη θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα του προγράμματος Erasmus+ KA201 STEAM Πρόγραμμα FAnTASIA, το οποίο βασίζεται στη σύγχρονη έρευνα, στη Γνωστική Ψυχολογία και τη Διδακτική των Φυσικών Επιστημών.

 

Το Νηπιαγωγείο των Εκπαιδευτηρίων μας, σε συνεργασία με το University College Dublin και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, πραγματοποίησε πιλοτικά το πρόγραμμα Erasmus+ KA201 STEAM Πρόγραμμα FAnTASIA. Το Nηπιαγωγείο των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» θα εκπροσωπήσουν οι εκπαιδευτικοί κ. Μαράντου Βούλα και κ. Μαστρομιχάλη Ξένια, στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου ICICTE 2022 (International Conference on Information Communication Technologies in Education), που θα λάβει χώρα στο Ξενοδοχείο Mediterranean.

Στο Διεθνές Συνέδριο η κ. Μαράντου και η κ. Μαστρομιχάλη θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα του προγράμματος, το οποίο βασίζεται στη σύγχρονη έρευνα, στη Γνωστική Ψυχολογία και τη Διδακτική των Φυσικών Επιστημών. Στο πρόγραμμα αξιοποιούνται τεχνολογίες Επαυξημένης Πραγματικότητας, που βρίσκονται στην αιχμή της Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας.

Φωτογραφίες