Το σχολείο μας απέσπασε το Β’ βραβείο στην κατηγορία «ραδιοφωνικό σποτ» του διαγωνισμού της Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α. Ρόδου με θέμα «ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ». Οι συμμετέχοντες μαθητές της Β΄ και της Γ΄ Γυμνασίου (κατά το σχολ. έτος 2019-20) των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» δημιούργησαν δύο ραδιοφωνικά σποτ, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στα ζητήματα της οδικής ασφάλειας.

Επιμέλεια: Γιώργος Ξανθόπουλος, Καθηγητής Μουσικής

 

Το σχολείο μας συμμετείχε στον διαγωνισμό της Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α. Ρόδου με θέμα «ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ». Οι συμμετέχοντες μαθητές Β’ και Γ’ Γυμνασίου (κατά το σχολικό  έτος 2019-20) των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» δημιούργησαν δύο ραδιοφωνικά σποτ, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού, στα ζητήματα της οδικής ασφάλειας.

Το σχολείο μας απέσπασε το Β’ βραβείο στην κατηγορία «ραδιοφωνικό σποτ».

Η ηχογράφηση, παραγωγή και επιμέλεια του project έγινε κατά τη διάρκεια του μαθήματος μουσικής, υπό την επίβλεψη του καθηγητή μουσικής κ. Γιώργου Ξανθόπουλου.

Η μουσική επένδυση των 2 σποτ είναι πρωτότυπες συνθέσεις, συνεπώς δεν εμπίπτουν σε νομικούς περιορισμούς πνευματικής ιδιοκτησίας, σε περίπτωση πιθανής μετάδοσης.

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Η τιμητική διάκριση

Η φωτογραφία, από την εκδήλωση της Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α. στο κτήριο της περιφέρειας Ν. Αιγαίου, με την πρόεδρο της Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α. Ρόδου, κ. Ελένη Καρύδη.