Εκ μέρους των Εκπαιδευτηρίων μας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον κ. Αυγενικό Νεκτάριο, καθηγητή μουσικής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» και του Ωδείου «ΡΟΔΙΩΝ ΩΔΕΙΟ», ο οποίος για πολλοστή φορά δώρισε συλλογή από τα βιβλία του στη βιβλιοθήκη «ΕΡΩΔΙΟΣ» του σχολείου μας, εμπλουτίζοντάς την.

 

Πρόκειται για δύο συλλογές εξίσου σημαντικές, η μία είναι ενημερωτικού χαρακτήρα με χρήσιμες συμβουλές για ιατρικά ζητήματα και η άλλη είναι μία παγκόσμια ποιητική ανθολογία διεθνώς αναγνωρισμένων συγγραφέων που δίνουν την ευκαιρία στους αναγνώστες μας να έρθουν σε επαφή με διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να «ταξιδέψουν» στην ποίηση.

 

Η προσπάθεια ενίσχυσης της βιβλιοθήκης μας αποτελεί για τη σχολική μας κοινότητα κορυφαίο στόχο. Για την υλοποίησή του σημαντική βοήθεια αποτελεί η αποδοχή δωρεών, με εκδόσεις από τον χώρο της λογοτεχνίας, της ιστορίας, της φιλοσοφίας, την τέχνης, της επιστήμης και των κοινωνικών επιστημών. Με το παρόν ευχαριστήριο θα θέλαμε αφενός να ευχαριστήσουμε τον κ. Αυγενικό για τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια, αφετέρου να αναδείξουμε την αξιέπαινη πράξη του, η οποία μάς γεμίζει ελπίδα για την ενίσχυση και προώθηση της φιλαναγνωσίας στους μαθητές μας.