Σας εκπλήσσουν οι επιτυχίες που σημείωσαν οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων μας στις Πανελλαδικές εξετάσεις για ακόμη μία χρονιά; Εμείς, τις περιμέναμε! Οι μαθητές της σχολικής χρονιάς 2020-2021 είδαν μια ευκαιρία μέσα στην πανδημία. Ποια; Αυτή των εξ αποστάσεων μαθημάτων που την αποδέχθηκαν με χαρά και την αξιοποίησαν στο έπακρο. Και τώρα, είναι έτοιμοι να υποδεχθούν την Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση με όλα τα εφόδια που τους χρειάζονται. Είμαστε περήφανοι για εσάς!

Δηλώσεις μαθητών και μαθητριών

Μπάτσι Ερίνα

2η Οδοντιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών

Πέτυχα την εισαγωγή μου στη σχολή της πρώτης μου προτίμησης και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Ευχαριστώ θερμά την οικογένειά μου αλλά και τους καθηγητές του σχολείου μου, στους οποίους οφείλω την επιτυχία μου. Εύχομαι επίσης σε όλα τα παιδιά καλή τύχη στο νέο τους ξεκίνημα!

Λουκοπούλου Αθανασία

1η Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού – Παν. Αιγαίου

Είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα στη σχολή της πρώτης μου επιλογής και μάλιστα 1η στη σειρά. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στήριξαν, ιδιαίτερα τη μητέρα μου με την απλόχερη φροντίδα και αγάπη της, το σχολείο μου για τα εφόδια που μου έδωσε όλα αυτά τα χρόνια και τους αγαπημένους μου εκπαιδευτικούς που πίστεψαν σε εμένα πως μπορώ να τα καταφέρω.

Καρίκης Βασίλης

1ος Οδοντιατρικής  ΑΠΘ (με το 10%)

Είμαι πραγματικά περήφανος για το ότι μετά από τόσο κόπο, χρόνο και αγωνία, επιτέλους επιβραβεύτηκα!!! Νιώθω ότι, όταν έχεις επιμονή, υπομονή και προσήλωση στον στόχο σου, μπορείς πραγματικά να πετύχεις!! Είναι πολύ σημαντικό να μην λυγίζεις στις δυσκολίες και να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου!!! Ευχαριστώ πολύ όσους στάθηκαν δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα!! Την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και τους φίλους μου που πίστεψαν σε εμένα και μου στάθηκαν σε όλη αυτή τη διαδρομή!

Σκουμιού Αργυρώ

Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη που κατάφερα να εισαχθώ στο τμήμα της πρώτης μου προτίμησης. Επέλεξα τελικά το συγκεκριμένο τμήμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών λαμβάνοντας υπόψη τόσο το ενδιαφέρον μου όσο και την κλίση μου στους τομείς της οικονομίας και της πληροφορικής, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για ένα από τα πιο απαιτητικά τμήματα της κατεύθυνσής μου. Για την επιτυχία μου αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά την οικογένεια και τους καθηγητές του σχολείου μου που με στήριξαν στην προσπάθειά μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τη φοιτητική μου ζωή και να ζήσω από κοντά την εμπειρία των ακαδημαϊκών σπουδών.

Πουλάκης – Στεφανίδης Γεράσιμος

Νομικής ΕΚΠΑ

Η σημερινή ημέρα της ανακοίνωσης των βάσεων είναι ξεχωριστή, καθώς σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας διαδρομής στη ζωή μας, την οποία καλούμαστε να διασχίσουμε ως ακαδημαϊκοί πολίτες πλέον. Οι πανελλήνιες είναι ένα πρώτο, συγχρόνως όμως πολύ καθοριστικό βήμα για την επαγγελματική μας σταδιοδρομία και ασφαλώς για τη ζωή μας γενικότερα. Αφενός μας ανοίγουν την πόρτα της ανώτερης εκπαίδευσης, αφετέρου μας διδάσκουν, μαθαίνοντάς μας να δουλεύουμε σκληρά, να ξεπερνάμε τα εμπόδια που συναντάμε κάθε φορά και να πιστεύουμε στον εαυτό μας. Προσωπικά, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που πέτυχα αυτό το πρώτο βήμα και εισάγομαι στη Νομική Σχολή Αθηνών, που είναι η πρώτη μου επιλογή και μάλιστα με μία βαθμολογία που ξεπερνά τις προσδοκίες μου. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και το σχολείο μου «Ροδίων Παιδεία» με τους αγαπημένους καθηγητές, πολύτιμους αρωγούς στην προσπάθειά μου. Είμαι έτοιμος να αδράξω κάθε ευκαιρία που θα μου δοθεί από δω και πέρα και να συνεχίσω να τους κάνω υπερήφανους. Καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά!

Παπαζαχαρίου Γιώργος

Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και τεχνολογίας Υπολογιστών Παν. Πατρών

Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα τον στόχο μου. Ευχαριστώ πολύ το σχολείο και τους καθηγητές μου.

Άντερσεν Γιάννης

Βιολογίας – Πανεπιστήμιο  Κρήτης

Στόχος επετεύχθη! Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα αυτή αρχή, σε μια επιστήμη που αγαπώ αληθινά και ονειρεύομαι να υπηρετήσω, αλλά και σε έναν τόπο τού οποίου τη θέρμη θαυμάζω. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και κάθε καθηγητή που μου στάθηκε, από την εποχή εκμάθησης του αλφάβητου μέχρι και αυτή της σύνθετης φυσικής! Να είστε όλοι καλά!

Σκαρτάδος Νικόλαος

Ιστορίας και Αρχαιολογίας – ΕΚΠΑ

Πιπίνος Γιάννης

Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής – ΔΠΘ

Σήμερα ήταν η ημέρα που ανταμείφτηκαν οι κόποι και οι προσπάθειές μας. Ευχαριστώ το σχολείο και όλους τους καθηγητές μου για την πολύτιμη βοήθειά τους. Καλή σταδιοδρομία σε όλους.

Τσαμπίκα Ιωαννίδη 

Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών – ΕΜΠ

Μια αναμφίβολα απαιτητική διαδικασία ήρθε στο τέλος της με ένα πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα για εμένα. Ευχαριστώ την οικογένεια και τους καθηγητές μου για την ανεκτίμητη βοήθεια και τη συμπαράστασή τους κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης χρονιάς. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους τους συμμετέχοντες!

Ρουτζιέρης Νικόλαος

Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών – ΕΜΠ

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Οι κόποι μας ανταμείφθηκαν στο έπακρο. Υγεία σε όλο τον κόσμο.

Τσιγάρος Ιωάννης

Ψυχολογίας – ΕΚΠΑ

Είμαι πολύ χαρούμενος με την εισαγωγή μου στο τμήμα που ήθελα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους καθηγητές, το σχολείο και τους γονείς μου και να ευχηθώ στους συμμαθητές μου καλή σταδιοδρομία!

Μιγκός Αντώνης

Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού – ΔΙ.ΠΑ.Ε.

Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από πολύ κόπο και επιμονή κατάφερα να πραγματοποιήσω ένα όνειρό μου. Ελπίζω αυτή να είναι η αρχή για ένα λαμπρό μέλλον. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ πρωτίστως στους καθηγητές μου, που με βοήθησαν και μου στάθηκαν τόσο καιρό, στην οικογένειά μου και τους φροντιστές μου.

Μουγτουσίδου Μαρία – Χριστίνα

Επιστημών της προσχολικής αγωγής και εκπαιδευτικού σχεδιασμού – Παν. Αιγαίου

Στο τέλος όλα επιτυγχάνονται με υπομονή και θέληση. Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να μην πέτυχε τους στόχους του προσπαθώντας και παλεύοντας καθημερινά.

Μπαλτενσμπέργκερ Νικόλ

Διοίκησης Τουρισμού – Παν. Πατρών

Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και τους φίλους μου, που στάθηκαν δίπλα μου σ’ αυτή τη δύσκολη χρονιά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους! Καλή φοιτητική ζωή!

Μπουλαξής Δημήτριος

Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού – ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.

Είμαι ικανοποιημένος με την επιτυχία μου και ευχαριστώ όλους όσοι με στήριξαν. Καλή συνέχεια!

Πρωτόπαπα Φούλα

Χημείας – Παν. Ιωαννίνων

Οικονόμου Αναστάσιος – Ραφαήλ

Αρχιτεκτόνων – Μηχανικών Παν. Θεσσαλίας

Είμαι πολύ χαρούμενος για την επίτευξη του στόχου μου, που ήταν η εισαγωγή μου στην Αρχιτεκτονική. Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι συνέβαλαν σ’ αυτό. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά.

Σπάρταλη Δήμητρα – Αγγελική

Διοίκησης Τουρισμού – Παν. Δυτ. Αττικής

Είμαι πολύ ικανοποιημένη που πέρασα στη πρώτη μου επιλογή μετά από μια δύσκολη χρονιά. Ευχαριστώ θερμά όλους τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου που με στήριξαν! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!

Πάνιτς Αλέξιος

Οικονομικών Επιστημών – ΕΚΠΑ

Πιστεύω ότι η επιτυχία μου είναι αποτέλεσμα του συστηματικού διαβάσματος και της εξαιρετικής καθοδήγησης και προετοιμασίας των καθηγητών μου, τους οποίους ευχαριστώ θερμά! Χαίρομαι γιατί ο στόχος που είχα από την Α’ Γυμνασίου επιτεύχθηκε.

Ευσταθίου Τσαμπίκα

Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας και Σλαβικών Σπουδών – ΕΚΠΑ

Η εισαγωγή μου στο τμήμα Ρωσικών και Σλαβικών Σπουδών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βρίσκει βαθύτατα συγκινημένη και πλέον απόλυτα χαρούμενη για αυτήν τη νέα τροπή στη ζωή μου. Αυτή η σχολή είμαι σίγουρη πως θα αποτελέσει για μένα, όπως για όλους όσοι την επέλεξαν, ένα ισχυρό εφόδιο όχι μόνο για την εγχώρια αλλά και για τη διεθνή αγορά εργασίας. Στο τέλος αυτού του δύσκολου, ψυχοφθόρου και εν τέλει όμορφου ταξιδιού, δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τους πολύτιμους καθηγητές μου, χωρίς τους οποίους δεν θα είχα καταφέρει τίποτα άξιο λόγου στη ζωή μου. Θα ευγνωμονώ για πάντα τον Θεό για αυτή τη χρυσή ευκαιρία που μου έδωσε.

Θεοχαρίδου Αμαλία

Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών Παν. Πειραιά

Περνώντας στη σχολή της πρώτης μου επιλογής νιώθω πως είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε και μια τεράστια προσπάθεια που επιτέλους ανταμείφθηκε. Όμως, αυτή η προσπάθεια δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συνεχή στήριξη των γονέων μου, των καθηγητών και των φίλων μου που έκαναν με τον δικό τους τρόπο καλύτερη την καθημερινότητά μου. Αν είναι ένα πράγμα που μου έμεινε από την όλη εμπειρία είναι πως το κάθε παιδί πρέπει να μη σταματήσει πότε να κυνηγάει τα όνειρά του και να έχει πίστη στον εαυτό του. Ευχαριστώ πολύ το σχολείο και εύχομαι καλή επιτυχία στην επόμενη γενιά.

Παππάς Δημήτριος – Ελευθέριος

Μηχανολόγων Μηχανικών Παν. Δυτ. Αττικής

Νιώθω χαρά και ικανοποίηση που κατάφερα να περάσω στη σχολή που επιθυμούσα. Παρά τις δυσκολίες αντιμετωπίσαμε στα δύο τελευταία χρόνια, μένοντας προσηλωμένος στον στόχο μου, κατάφερα να τον πετύχω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με βοήθησαν και με στήριξαν σε αυτή μου την προσπάθεια.

Άγγελος Καλαφατάς

Χημείας ΔΙ.ΠΑ.Ε.

Νιώθω ικανοποιημένος που πέτυχα την εισαγωγή μου στο τμήμα Χημείας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος. Ευχαριστώ τους γονείς μου και τους καθηγητές μου για τη στήριξή τους στην προσπάθειά μου αυτή. Εύχομαι καλή επιτυχία στους επόμενους.

Μπριξ Ζωή – Ειρήνη

Φυσικοθεραπείας Παν. Θεσσαλίας

Παπαδάκη Μεταξία

Χημείας – ΔΙ.ΠΑ.Ε.

Πόλος Κωνσταντίνος

Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.

Αγιαννίτη Άννα

Κινηματογράφου – ΑΠΘ

Ευχαριστώ τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να περάσω σε αυτή τη σχολή!

Αυγενικού Μιχάλης

Επιστήμης Υπολογιστών – Πανεπιστήμιο Κρήτης

Είμαι πολύ χαρούμενος που πέρασα στην πρώτη μου επιλογή αλλά και για όλους τους συμμαθητές μου που κατάφεραν να εισαχθούν σε οποιοδήποτε τμήμα παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια της χρονιάς.

Τσέρου Ζηνοβία

Νοσηλευτικής – ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.

Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά είτε πέρασαν στη σχολή που ήθελαν είτε όχι, μόνο και μόνο που ήρθαν αντιμέτωποι με τη διαδικασία των Πανελλαδικών εν μέσω πανδημίας. Να κυνηγάτε τα όνειρά σας μέχρι τέλος. Τα καλύτερα έρχονται. Δεν ήταν η 1η μου προτίμηση και σκέφτομαι να προσπαθήσω ξανά. Ελπίζω πως θα τα καταφέρω!

Παπαγρηγορίου Ηλίας – Σάββας

Διοίκησης Επιχειρήσεων Παν. Αιγαίου

Η πορεία προς τις πανελλήνιες είχε αρκετές δυσκολίες, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια! Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιτυχία μου και ευχαριστώ πολύ τόσο την οικογένειά μου όσο και τους καθηγητές του σχολείου, αλλά και των φροντιστηρίων μου, που πίστεψαν σε εμένα και με βοήθησαν. Καλή σταδιοδρομία σε όλους!

Γκάμμις Μάριος – Λουκάς

Διοίκηση Επιχειρήσεων Παν. Αιγαίου

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου για τη στήριξή τους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που πέτυχα τον στόχο μου. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους τους συμμαθητές μου!

Δέτση Θεοδώρα

Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης – Παν. Αιγαίου

Ευχαριστώ το σχολείο και τους καθηγητές μου για την πολύτιμη βοήθειά τους. Με τη στήριξή τους κατάφερα να περάσω στην πρώτη μου επιλογή και είμαι πολύ χαρούμενη!

Δοντά Δέσποινα

Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος Πολυτεχνείο Κρήτης

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους ανθρώπους που με στήριξαν από την αρχή ως το τέλος, οικογένεια και καθηγητές. Το αποτέλεσμα με ευχαριστεί πάρα πού και ανυπομονώ για το καινούργιο μου αυτό ξεκίνημα!

Λουκάκη Αλέξια

Νοσηλευτικής – ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.

Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος

Βιολογίας – Παν. Κρήτης

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Με την πολύπλευρη στήριξη των καθηγητών μου και την αμέτρητη συμβολή των γονέων μου στον αγώνα των πανελλαδικών εξετάσεων κατάφερα να αντεπεξέλθω στις δύσκολες συνθήκες της χρονιάς και να περάσω στο Τμήμα Βιολογίας Ηρακλείου Κρήτης. Με εφόδια που αποκόμισα κατά τη διάρκεια των σχολικών μου χρόνων όπως η επιμονή, η υπομονή και η αποφασιστικότητα πέτυχα τον στόχο μου. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία και καλές σπουδές, ενώ ταυτόχρονα συγχαίρω το κουράγιο και τον κόπο των φετινών υποψηφίων! Μπράβο σε όλους! Τα καλύτερα έπονται…!

Μ.Μ.

Φυσικοθεραπείας – Παν. Πελ/νήσου

Ζ.Κ.

Βιοϊατρικών Επιστημών – Παν. Δυτ. Αττικής

Ε.Π.

Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού – Παν. Αιγαίου

Ε.Σ.

Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας – ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.

Ι.Γ.

Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού – ΑΠΘ

Φ.Ι.

Ψυχολογίας – Παν. Κρήτης

Για την προστασία προσωπικών δεδομένων τους, ορισμένοι μαθητές και μαθήτριές μας δεν επιθυμούν την προβολή των ονομάτων τους.