Ο μαθητής της Β΄ τάξης του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» Γιώργος Κοντός πέτυχε μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση σε πανελλήνιο επίπεδο. Ειδικότερα, κατέκτησε το 2ο βραβείο (ασημένιο μετάλλιο) στην 38η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης» (στην κατηγορία των μαθητών Λυκείου).

 

Ο Γιώργος Κοντός είχε διακριθεί στην πρώτη φάση του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Μαθηματικών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε κατά τη φετινή σχολική χρονιά με την ονομασία «Θαλής». Η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης» είναι η τρίτη και τελευταία φάση των διαγωνισμών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (φέτος δεν πραγματοποιήθηκε η δεύτερη φάση με τον Μαθητικό Διαγωνισμό Μαθηματικών «Ευκλείδης»), όπου συμμετέχουν οι μαθητές με ιδιαίτερα υψηλή επίδοση στα μαθηματικά πανελληνίως.

Ο Γιώργος Κοντός φοιτά από το Νηπιαγωγείο στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», όπου και αριστεύει σε κάθε σχολικό έτος. Επίσης, ως μαθητής του δημοτικού σχολείου και του Γυμνασίου είχε διακριθεί επανειλημμένα σε πανελλήνιους μαθητικούς διαγωνισμούς. Πέραν από τις υψηλές επιδόσεις του στα μαθήματα, ο Γιώργος διακρίνεται και για το ήθος του.

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά το Γιώργο Κοντό για την ιδιαίτερα σημαντική διάκρισή του και του εύχεται κάθε επιτυχία στους νέους στόχους του.

Φωτογραφίες