Εκ μέρους του British Council, του πιο έμπειρου εξεταστικού κέντρου Cambridge English, στάλθηκε ευχαριστήρια επιστολή στα Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» καθώς και πιστοποιητικό συμμετοχής μαθητών τους σε εξετάσεις Cambridge English.

 

Η ευχαριστήρια επιστολή

 

Αγαπητέ κύριε Κυριακούλη,

Εκ μέρους του British Council, του πιο έμπειρου εξεταστικού κέντρου Cambridge English που διοργανώνει ποιοτικές εξετάσεις στην Ελλάδα τα τελευταία 60 χρόνια, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία και την κατανόηση που δείξατε την κρίσιμη αυτή περίοδο.
Με τη δική σας βοήθεια καταφέραμε να διεξάγουμε τις εξετάσεις για τους μαθητές σας με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες καθώς η νέα πραγματικότητα μας ανάγκασε να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα για την ασφάλεια όλων.
Θα θέλαμε επίσης να συγχαρούμε εσάς, τους καθηγητές και τους μαθητές σας για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στις εξετάσεις αγγλικών Cambridge για μία ακόμη χρονιά.
Μας τιμά ιδιαιτέρα που εμπιστευτήκατε το British Council για τις εξετάσεις των μαθητών σας, καθώς η συνεργασία με Σχολεία όπως το δικό σας τα οποία υποστηρίζουν την ποιότητα και την ενδελεχή γνώση της αγγλικής γλώσσας αποτελεί προνόμιο για τον οργανισμό μας. Η συμμετοχή των μαθητών σας στις εξετάσεις του Cambridge αποτελεί ένα βήμα ανάδειξης των προσπαθειών τους και τους καθιστά ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς και σε θέση υπεροχής στην αγορά εργασίας. Επίσης αποτελεί απόδειξη τόσο της δικής σας σκληρής και μεθοδικής δουλειάς όσο και των καθηγητών σας.
Οι εξετάσεις Cambridge English παρέχουν τη δυνατότητα στα παιδιά σας να αποκτήσουν τα έγκριτα πιστοποιητικά παγκοσμίου κύρους, Cambridge English Qualifications, που θα τους φανούν χρήσιμα στη μελλοντική ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους πορεία καθώς και σε άλλους τομείς της ζωής τους σε ένα διεθνές περιβάλλον που συνεχώς εξελίσσεται.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα συνεργασίας Addvantage του British Council και για την ευκαιρία που μας δίνετε να συνεργαστούμε με ένα Σχολείο με παιδαγωγική και επιστημονική κατάρτιση σαν το δικό σας, σε κλίμα αμοιβαίου σεβασμού και εκτίμησης.
Παραμένουμε στην διάθεσή σας και προσδοκούμε τη συνέχιση της άψογης συνεργασίας μας.

Με τις θερμές μας ευχές για μελλοντικές επιτυχίες!

Αναστασία Παπαδημητρίου
Client Relations Manager, Examinations

Το πιστοποιητικό συμμετοχής