Ο όμιλος μουσικού τραγουδιού των Εκπαιδευτηρίων μας συγκέντρωσε το απαραίτητο οπτικοακουστικό υλικό, για τη δημιουργία ενός μουσικού video. Όλοι μαζί, με Τέχνη και θετική σκέψη ξεπερνάμε κάθε δοκιμασία!

Επιμέλεια: Γιώργος Ξανθόπουλος, Καθηγητής Μουσικής

 

Ο όμιλος τραγουδιού του σχολείου μας έχει ως βασικό στόχο την συμμετοχή των μαθητών σε μία καλλιτεχνική ζύμωση, τη γνωριμία με το καλό τραγούδι, τη συνεργασία, τη ανάπτυξη δεξιοτήτων και τελικά, την αναμέτρηση με τον εαυτό μας (η ατομική έκθεση είναι πρόκληση, ιδιαίτερα απαιτητική για κάποια παιδιά).

Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, εμπλουτίζοντας το μουσικό αρχείο του ομίλου. Στο τέλος του προγράμματος, γίνεται ψηφιακή επεξεργασία και το τελικό προϊόν δίνεται στα μέλη, ως ενθύμιο.

Λίγες μέρες πριν τη διακοπή των μαθημάτων (στον χώρο του σχολείου), ο όμιλος τραγουδιού “πρόλαβε” να συγκεντρώσει το απαραίτητο οπτικοακουστικό υλικό, για τη δημιουργία ενός μουσικού video.

Συμμετέχουν:

Άννα Αγιαννίτη

Φλώρα Ζαμπεττούλλα

Δέσποινα Καλούδη

Μάριος Καλπακίδης

Αθανασία Λουκοπούλου

Κωνσταντίνος Ματσαμάς

Ελένη Στεφανίδου

Άγγελος Φλαμπουριάρης

*Η Δέσποινα Καλούδη δυστυχώς ήταν άρρωστη την ημέρα των γυρισμάτων. Ωστόσο, η μελωδική φωνή της και η ερμηνεία της είναι σημαντική στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα.

Τίτλος:

Someone you loved/ Lewis Capaldi

Διδασκαλία, επεξεργασία ήχου & video:

Γιώργος Ξανθόπουλος

Όλοι μαζί, με Τέχνη και θετική σκέψη ξεπερνάμε κάθε δοκιμασία.

Καλή ακρόαση!