Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησαν με τη συμμετοχή τους στο «Ιnternational meeting Apostolos Pavlos 2020» οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις».

 

Στη διοργάνωση, η οποία διεξήχθη στην Καβάλα από τις 17 έως και τις 19 Ιανουαρίου 2020, συμμετείχαν 420 αθλητές τόσο από την Ελλάδα όσο και από τη Ρωσία, τη Βουλγαρία, το Κόσοβο, την Τουρκία και την Εθνική ομάδα της Νιγηρίας.

Την ομάδα του σωματείου μας εκπροσώπησαν οι Βαγιανάκης Σωτήρης, Αναστασοπούλου Μυρτώ και Καραβία Δανάη, οι οποίοι «έπιασαν» τα όρια για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, οι Δραγάτης Ευάγγελος και Παπασιδέρης Γιώργος, οι οποίοι έφτασαν «μια ανάσα» πριν από την κατάκτηση του ορίου, αλλά και οι Χατζόπουλος Στέφανος, Παπασάββα Μαρία και Λουϊζίδη Θεανώ, οι οποίοι βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις.

Αναλυτικά τα αποτελέσματαhttp://www.swim-news.gr/2019-20/ap_pavlos2020.pdf?fbclid=IwAR2BobA92DH_8X8XV6FsuMA8PtL2-UWoDBDgrbNMbkPkut4LAuUVEtEWu8M

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας εκ των κολυμβητών της αποστολής μας, ο Φλουρίδης Δημήτρης, ξεχώρισε με τον δικό του τρόπο, αφού, ως φοιτητής πλέον, αποτέλεσε τον πρώτο αθλητή μας που συμμετείχε σε αγώνες της Κ.Ο.Ε., στην κατηγορία ανδρών.

Η Διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις συγχαίρει θερμά  τον ΟΘΑ Καβάλας, τον Ν.Ο. Καβάλας για την άψογη διοργάνωση αλλά τα παιδιά του σωματείου μας για την προσπάθεια και την επίδοσή τους.

Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής του αγωνιστικού και προ-αγωνιστικού τμήματος κολύμβησης του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις», κ. Αποστόλης Λάππας.

Φωτογραφίες