Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνουμε ότι οι Εκπαιδευτικοί του σχολείου μας Αντωνούρης Νίκος, Ζαφειρίου Σταύρος, Κολοβός Λάμπρος και Μεντή Μαρία, ολοκλήρωσαν τον Σεπτέμβριο του 2019 τον κύκλο των Μεταπτυχιακών Σπουδώντους στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στα προγράμματα: Επιστήμες της Αγωγής, Εκπαίδευση με τη Χρήση Νέων Τεχνολογιών, Περιβαλλοντική Αγωγή και Αρχαιολογία Ανατολικής Μεσογείου αντιστοίχως.

Η ορκωμοσία για την απονομή των μεταπτυχιακών τίτλων πραγματοποιήθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2019, σε μία λαμπρή τελετή που έλαβε χώρα στην αίθουσα «Κορνήλιος Καστοριάδης» του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως μερικούς μήνες νωρίτερα είχαν ολοκληρώσει με επιτυχία τις Μεταπτυχιακές Σπουδές τους και οι εκπαιδευτικοί μας Αργύρης Γαμβρέλλης, Ευαγγελία Ψαρολογάκη, Νικήτας Παχούντης και Ελευθερία Βασιλείου.

Συγχαίρουμε τους αγαπητούς μας εκπαιδευτικούς για τον ακάματο ζήλο τους στις διαδικασίες της δια βίου εκπαίδευσης και τους ευχόμαστε και εις ανώτερα με υγεία, πρόοδο και ευτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Φωτογραφίες