Ολοκληρώθηκε με επιτυχία για 10η συνεχή χρονιά το διεθνώς αναγνωρισμένο τουρνουά γκολφ «Porto Carras Pro – Am & Open 2019» (1 έως 5 Μαΐου 2019), στο οποίο διακρίθηκε και ο μαθητής των Εκπαιδευτηρίων μας, Πάρης Καϊλλής!

 

Το διεθνές τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο Porto Carras Grand Resort, στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Το τουρνουά συνοδεύτηκε φέτος από ένα ξεχωριστό Foot Golf event, με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών της θριαμβευτικής Εθνικής Ελλάδος του 2004.

Στο 10ο Porto Carras Pro– Am & Open 2019 συμμετείχε και ο μαθητής της Β’ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας, Πάρης Καϊλλής, ο οποίος, έπειτα από μια καταπληκτική επίδοση στους ερασιτέχνες, κέρδισε τη 2η θέση Neτ ανάμεσα σε 70 Έλληνες και ξένους αθλητές στο ατομικό και συγκεκριμένα στη γενική κατηγορία (overall).

Στον αγώνα ήταν καλεσμένοι πολλοί αστέρες του ελληνικού αλλά και ξένου αθλητισμού, όπως η «χρυσή» Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Euro 2004 (Άγγελος Μπασινάς, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης, Σωτήρης Κυργιάκος) αλλά και θρυλικοί αθλητές του μπάσκετ, όπως ο Joe Arlauckas, θρύλος του NBA και της Real Madrid.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάρης είχε διακριθεί και στο αντίστοιχο περσινό τουρνουά.

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά τον μαθητή Πάρη Καϊλλή για τις σημαντικές διακρίσεις του και του εύχεται πάντα επιτυχίες.

Φωτογραφίες