Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διοργανώνουν και σας προσκαλούν σε δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις, την «Ανοιχτή Ημέρα Επιστήμης και Τέχνης 2019» και στο «Μονοπάτι της Λογοτεχνίας».

 

Η «Ανοιχτή Ημέρα Επιστήμης και Τέχνης 2019» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 -από τις 10:00 μέχρι το μεσημέρι– στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Πρόκειται για μια πρωτοποριακή και πολυδιάστατη εκδήλωση ανοιχτή σε γονείς, εκπαιδευτικούς, μαθητές και φίλους του σχολείου μας. Κάθε χρόνο καταφέρνει να συγκεντρώνει μεγάλο πλήθος επισκεπτών οι οποίοι παρευρίσκονται και παραμένουν στις εγκαταστάσεις του σχολείου καθ’ όλη τη διάρκειά της. Αποτελεί την κορύφωση μιας κοπιώδους αλλά και δημιουργικής προσπάθειας μαθητών και εκπαιδευτικών που πραγματοποιείται από την αρχή σχεδόν κάθε σχολικού έτους.

Όσοι παραστούν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα -στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ των Εκπαιδευτηρίων- δραστηριότητες μαθητών των ομίλων που λειτουργούν στα Εκπαιδευτήρια, αλλά και ερευνητικές εργασίες που έχουν εκπονήσει μαθητές κατά τη διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους.

Οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν σε ηλεκτρονική μορφή τον τόμο που περιλαμβάνει τις ερευνητικές εργασίες των μαθητών και την περιγραφή των δράσεων των ομίλων.

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και άλλη μια ξεχωριστή εκδήλωση, «Το Μονοπάτι της Λογοτεχνίας». Ο μαγικός κόσμος του παιδικού βιβλίου ξεδιπλώνεται βήμα βήμα στο πιο δημοφιλές «Μονοπάτι» την Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 από τις 10:00. Ένα ονειρικό ταξίδι, γνώσης και ψυχαγωγίας ανάμεσα σε αγαπημένους ήρωες και συγγραφείς. Περιπετειώδεις και απρόσμενες δραστηριότητες, αναδύονται σε κάθε «γωνιά» του σχολικού χώρου. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Το Μονοπάτι Λογοτεχνίας» έχει αποσπάσει βραβεία από εκπαιδευτικούς φορείς για τη συμβολή του στην εκπαίδευση των παιδιών καθώς επίσης και για την πρωτοτυπία του.

Είμαστε σίγουροι ότι και φέτος η «Ανοιχτή Ημέρα Επιστήμης και Τέχνης 2019» και «Το Μονοπάτι της Λογοτεχνίας» θα σας χαρίσουν μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες.

Σας περιμένουμε όλους. Θα χαρούμε να σας υποδεχθούμε.

Είσοδος Ελεύθερη.

Χορηγοί επικοινωνίας: Ραδιόφωνο «Λυχνάρι», RodosEvents.gr, Rodiaki.gr, Rodosreport.gr, dimokratiki.gr, 12vima.gr, iporta.gr, lotosinfo, enlefkotv.com.