Μια πρωτόγνωρη διδακτική εμπειρία βίωσαν 48 μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Γυμνασίου του 1ου Γυμνασίου Κω τη Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019, καθώς επισκέφτηκαν για λίγες ώρες το σχολείο μας, έπειτα από πρωτοβουλία των γονέων τους.

Επιμέλεια: Ιωάννα Ροδίτη, Φιλόλογος

 

Η ώρα της άφιξής τους συνέπεσε με τη Ζώνη Ενναλακτικής Εκπαίδευσης (Ζ.Ε.Ε.), οπότε οι επισκέπτες μαθητές ξεναγήθηκαν από τον κ. Κυριάκο Κυριακούλη, Γενικό Διευθυντή των Εκπαιδευτηρίων μας, και τις κ.κ. Μαρία Μεντή και Ιωάννα Ροδίτη, Φιλολόγους των Εκπαιδευτηρίων, στους Ομίλους μας και ενημερώθηκαν από τους μαθητές μας για τις πολυδιάστατες δράσεις τους.

Ακολούθως, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό περιηγήθηκαν με τον κ. Κυριακούλη στους χώρους των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», φιλοξενήθηκαν στο τμήμα συμβουλευτικής «ΡΟΔΙΩΝ Ανάδρασις» από την κ. Μαρίκα Στασινοπούλου, Ψυχολόγο-Ψυχοπαιδαγωγό, και γνώρισαν το αθλητικό κέντρο «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» και τις εγκαταστάσεις της Γ΄ Λυκείου.

Οι μαθητές κατέληξαν στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα», όπου ο κ. Κυριακούλης τούς ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τους προσκάλεσε σε μελλοντική συνεργασία.

Φωτογραφίες