Ένα «ζεστό» ξεχωριστό απόγευμα έζησαν όλοι όσοι είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», το Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018. 

 

Γονείς, συγγενείς, μαθητές και φίλοι του σχολείου επισκέφθηκαν και συμμετείχαν στο πλούσιο πρόγραμμα που είχε διαμορφωθεί ειδικά για αυτή την ημέρα.

Η έναρξη έγινε με τη χριστουγεννιάτικη παράσταση του Νηπιαγωγείου «Το φιλί και ο δράκος», μια ευρηματική χριστουγεννιάτικη ιστορία που άγγιξε τις καρδιές των θεατών και παρέδωσε μηνύματα αγάπης. Το σενάριο επιμελήθηκε η κ. Βούλα Μαράντου, διευθύντρια του Νηπιαγωγείου.

Στη συνέχεια, μια χορευτική και μουσική πανδαισία περίμενε του επισκέπτες με τα μουσικά και τα χορευτικά σύνολα του σχολείου. Μπαλέτο και σύγχρονος χορός-jazz υπό τη διεύθυνση της κ. Ναταλί Σέρβου, αθλητικός χορός υπό τη διεύθυνση της κ. Μαρίας Λεβέντη και εξαιρετικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες, από την Ορχήστρα και τη Χορωδία του Δημοτικού, υπό τη διεύθυνση του κ. Γιάννη Χατζή.

Η θεατρική παράσταση των μαθητών της Α’ και Β Δημοτικού «Τα αληθινά δώρα του Αϊ Βασίλη» της Στέλλας Μιχαηλίδου, σε διασκευή – σκηνοθεσία της κ. Μυρσίνης Λενούδια παρέδωσε μαθήματα για το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων στους θεατές που είχαν πλημμυρίσει την αίθουσα και καταχειροκροτήθηκε.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκαναν με ευρηματικά κείμενα ο κ. Μάνος Δεληγιαννάκης και η κ. Τίνα Νικολού, εκπαιδευτικοί του σχολείου.

Παράλληλα με το πρόγραμμα των παραστάσεων, εξελισσόταν το δημιουργικό χριστουγεννιάτικο bazaar. Οι μαθητές του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου, οι εκπαιδευτικοί και γονείς του σχολείου για άλλη μια χρονιά συνεργάστηκαν και διοργάνωσαν με πολλή αγάπη ένα ευφάνταστο Bazaar με ποικίλες πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες. Τη  χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα συμπλήρωσαν τα γευστικά εδέσματα, φτιαγμένα από τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου, όπως και το χριστουγεννιάτικο πιάτο από τον Chef του εστιατορίου “RestPoint” κ. Αντώνη Γαλανό καθώς και από τον μαθητή των Εκπαιδευτηρίων Μανώλη Φουτούλη, που προσφέρονταν στους παραβρισκόμενους στους γιορτινά στολισμένους πάγκους του bazaar.

Τα έσοδα από το φετινό Χριστουγεννιάτικο Bazaarθα διατεθούν στον μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α. Η κ. Ελένη Καρύδη, πρόεδρος της οργανισμού και η κ. Μάνθα Ζιώγου, εθελόντρια, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ευχαρίστησαν θερμά για την προσφορά τη διεύθυνση του σχολείου και τον κ. Κυριάκο Κυριακούλη, Γενικό Διευθυντή των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Φωτογραφίες