Μια ακόμη εκδήλωση για τους μικρούς μας φίλους πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις».

 

Ο λόγος για το 3ο Καλλιτεχνικό Χοροθέαμα! Την καθιερωμένη πλέον Χριστουγεννιάτικη παράσταση, όπου οι μικροί φίλοι των αθλητικών μας τμημάτων της Ρυθμικής Γυμναστικής, των Μαζορετών αλλά και των τμημάτων Zumba παρουσιάζουν τα προγράμματά τους στο κοινό!

Αυτή τη φορά, η συμμετοχή τόσο των αθλητών όσο και των θεατών  ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν 20 τμήματα, με τις συμμετοχές των παιδιών να φτάνουν τις 210 και το κοινό να ξεπερνάει τους 700 θεατές, κάνοντας το κλειστό γήπεδο του αθλητικού κέντρου να φαίνεται πολύ μικρό.

Η διεύθυνση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» συγχαίρει θερμά όλους τους συμμετέχοντες, τόσο για τη συμμετοχή όσο και για την προσπάθεια που κατέβαλαν από τον Σεπτέμβριο έως τώρα !

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και οι προπονήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής, κκ. Χριστίνα Παρίση και Χρύσα Ουζουνίδου, η Zumba instructor κ. Σκιαδενή Γεράκη για την εξαιρετική τους δουλειά , η  κ. Ειρήνη Χατζηφούντα  για την παρουσίαση του προγράμματος, ο  κ. Δημήτρης Λάγκαλης για τη φωτογραφική κάλυψη του χοροθεάματος και τέλος όλοι όσοι έδωσαν το «παρών» και  με το ζεστό τους χειροκρότημα έδωσαν μεγαλύτερη ώθηση στους μικρούς αθλητές!

Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος με υγεία και ευτυχία!