Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου οι μαθήτριες και οι μαθητές της Δ΄ τάξης των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τη δημοτική βιβλιοθήκη Κρεμαστής, έναν εξαιρετικά όμορφο χώρο, ιδανικό για όσους αγαπούν τα βιβλία.

Επιμέλεια: Ντόρα Κυπριώτη & Βάσω Πίνδη, Εκπαιδευτικοί

 

Ο υπεύθυνος της βιβλιοθήκης κ. Ευθύμης Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής κ. Τσαμπίκος Ποδιώτης, μας πληροφόρησαν για την ίδρυση και την ιστορία της Βιβλιοθήκης καθώς και για τον τρόπο λειτουργίας και τις δράσεις της σήμερα. Στη συνέχεια, τα παιδιά, ακολουθώντας το πνεύμα των Χριστουγέννων, διάβασαν το υπέροχο βιβλίο της Στέλλας Μιχαηλίδου «Τα αληθινά δώρα του Αϊ-Βασίλη»κι έγραψαν τα δικά τους κείμενα σχετικά με το το πώς θα αντιδρούσαν τα δικά τους παιχνίδια στο άκουσμα της… εξαφάνισης του Αϊ-Βασίλη! Με χρώματα και αστείρευτη φαντασία εικονογράφησαν τα δικά τους κείμενα και περιέγραψαν τι σημαίνουν για τα ίδια και τι περιμένουν από τις μέρες των Χριστουγέννων.

Η εξόρμηση ολοκληρώθηκε με ένα θεσπέσιο γεύμα στo εστιατόριο “Del Angelo”στην Ιαλυσό. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Άγγελο Ανανία για το γιορτινό τραπέζι και  τη φιλοξενία του.

Φωτογραφίες