Από το Παράρτημα Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των μαθητικών διαγωνισμών Μαθηματικών «ΕΥΔΗΜΟΣ» και «ΙΠΠΑΡΧΟΣ» που πραγματοποιήθηκαν το σχολικό έτος 2017–2018. Στους παραπάνω διαγωνισμούς διακρίθηκε ο μαθητής της Α’  τάξης του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» Στέφανος Πουλάκης-Στεφανίδης, που απέσπασε το 3ο βραβείο.

 

Ο διαγωνισμός «ΕΥΔΗΜΟΣ» πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2017 και συμμετείχαν 150 μαθητές της Α΄ Γυμνασίου από τα Γυμνάσια του Νομού Δωδεκανήσου. Ο διαγωνισμός «ΙΠΠΑΡΧΟΣ» πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιανουαρίου 2018 και δικαίωμα συμμετοχής είχαν 46 μαθητές της Α΄ Γυμνασίου που προκρίθηκαν από τον διαγωνισμό «ΕΥΔΗΜΟ».

Η παραπάνω διάκριση του μαθητή μας είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού στους διαγωνισμούς αυτούς οι μαθητές καλούνται να αντιμετωπίσουν θέματα μεγαλύτερου βαθμού δυσκολίας, συγκριτικά με τα προβλήματα και τις ασκήσεις που διδάσκονται συνήθως στα σχολεία τους.

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά τον Στέφανο Πουλάκη-Στεφανίδη για τη σημαντική διάκρισή του και εύχεται κάθε επιτυχία στους νέους στόχους του.