Προκειμένου να εκπαιδεύσουμε τους μαθητές στη χρήση του πλαστικού χρήματος και στην ευθύνη της οικονομικής διαχείρισης φτιάξαμε και προτείνουμε τη χρήση της Rest Point-PergOLA Card.

Η Rest Point-PergOLA Card είναι μία προσωπική κάρτα μαθητή, η οποία “φορτίζεται” με ένα ποσό το οποίο ο μαθητής καταναλώνει είτε στο κυλικείο-εστιατόριο Rest Point είτε στο βιβλιοπωλείο PergOLA.

Οι γονείς ενημερώνονται  καθημερινά με email για το ύψος και το είδος των αγορών. Έτσι, μπορούν να συνεργαστούν καλύτερα με το παιδί τους στη διαμόρφωση καταναλωτικής και διατροφικής συνείδησης. Μπορούν, επίσης, να αποκλείσουν προϊόντα αν λόγοι υγείας το επιβάλλουν.

Με τη χρήση της κάρτας, τα παιδιά δεν είναι ανάγκη να κουβαλούν χρήματα στο σχολείο, ενώ η εξυπηρέτησή τους γίνεται απλούστερα και ταχύτερα.

Στα πλεονεκτήματα της κάρτας συμπεριλαμβάνονται:

  • Η δυνατότητα υπερανάληψης μέχρι 10€.
  • Η συγκέντρωση πόντων που εξαργυρώνονται με αξιοσημείωτα δώρα.

Για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο 2017 οι χρήστες της κάρτας συγκεντρώνουν πόντους  με τους οποίους:

α) Έχουν για κάθε 20 πόντους επιστροφή 2€ στην κάρτα.

β) και για κάθε 20 πόντους λαμβάνουν λαχνό για την κλήρωση ενός tablet. (κλήρωση 15 Ιουνίου)

Η συγκέντρωση πόντων γίνεται με την αντιστοίχιση 1€=1πόντος και με πολλαπλάσιους πόντους σε ορισμένα είδη όπως: φρέσκος χυμός, menu ημέρας, μεσογειακό σάντουιτς και άλλα υγιεινά προϊόντα από το Rest Point αλλά και λογοτεχνικά βιβλία ή παιχνίδια λογικής από την PergOLA.

Η διάθεση της κάρτας και η πρώτη “φόρτιση” ήδη πραγματοποιείται από την Pergola και η κατοχύρωση των πόντων ξεκινάει από την Τρίτη 02 Μαΐου.

Προϋπόθεση για την κατοχύρωση των πόντων είναι η χρήση της κάρτας για την πληρωμή και θετικό υπόλοιπο στην κάρτα.

Δείτε τον πίνακα ειδών με διπλούς πόντους εδώ